Juoksukaverikirja

Hola! Bongasin tällaisen helpon ja hauskan blogimaailman haasteen ihanan Endorfiinikoukussa-Elinan blogista ja kannoin korteni kekoon sateisen illan iloksi. Juoksukaverikirjassa pieniä paljastuksia, omien heikkouksien ja vahvuuksien pohdintaa ja tulevaisuuden unelmia. Juoksukaverikirjan täyttämistä saa jatkaa - postatkaa omat vastaukset kommenttiboksiin!


Kuka olet: Laura Patrikainen
Missä päin vaikutat: Stadissa
Mitä teet työksesi:  Lääkäri.
Mitä harrastat: Juoksua, pyöräilyä ja maastohiihtoa, satunnaisesti joogailen.  
Lempiruokasi: Kookos-linssikeitto inkiväärillä ja korianterilla maustettuna
Mikä on lempilajisi: Juoksu
Minkä merkkinen juoksukenkä olisit: On. Kevyt, sähäkkä, monipuolinen ja silti sopivasti vaimennettu. 
Kerro lempparikisasi, jos sellaisia on: Helsinki City Run. Kotikisa, jossa olen juossut ensimmäisen puolikkaani vuonna 2012. Tapahtuma on keväinen kokoontumisajo HCR Street Team –kavereiden kanssa ja päivistä ei ole vauhti loppunut! Tänä vuonna mukana jo viidettä kertaa ;) 


HCR 2016 tsempparin roolissa


Mikä on paras juoksutuloksesi: Puolimaraton tänä vuonna 1:31:04
Mikä on mieleenpainuvin liikuntahetkesi: Viime kesänä juoksin Tour du Mont Blanc –vaellusreitin läpi: 170 kilometriä ja 10 000 nousumetriä neljässä päivässä Alppimentoreiden kanssa. Kannoin kaikki tarvittavat varusteet  mukanani pienessä kymmenlitraisessa juoksurepussa ja yöt nukuin vuoristomajoissa. Vuorien karu kauneus lumosi ja matkan epämaterialismi oli todella vapauttava kokemus. Tänä vuonna suuntaan Aostanlaaksoon, jossa minua odottaa kuusipäiväinen juoksuvaellus ja reilusti yli 3000 metriset vuoret.


Onnellisena kahdessa tonnissa Alpeilla Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana: Olen päämäärätietoinen ja tarkka. Osaan kuunnella kroppaani. Nautin tekemisestä ja kestän epämukavuusaluetta. Peruskestävyyspohja on vahva.
Entä heikkoutesi: Nautin treenaamisesta välillä vähän liikaakin, joten määrien kanssa mopo meinaa välillä lähteä käsistä. 


Päämäärätietoinen ja kipua kestävä 

Jos saisit lisätunteja vuorokauteen: Makaisin sohvalla tekemättä mitään. 
Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen:  Haluan pysyä terveenä ja maltillisesti tulla paremmaksi juoksijaksi: alle 1:30 puolimaraton on seuraava tavoitteeni. Haluan juosta kaikki World Marathon Major –kisat. Berliinin maratonin juoksin viime vuonna ja New Yorkin maratonille minulla on paikka ensi vuodelle.
Missä maassa haluaisit juosta: Japani houkuttaa ja koukuttaa 
Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten: #Monday-GT


Suosikkimatka

Kevättä odotellessa,
Laura <3

Kommentit

Suositut tekstit