ROAR! Tule mukaan Training For Warriors- ja Team Rynkeby-hyväntekeväisyystreeneihin!

Pääsiäinen oli ja meni, mutta jatketaan keltaisissa tunnelmissa vielä tämäkin viikonloppu. Team Rynkebyn perimmmäinen tavoite on auttaa syöpäsairaita lapsia ja nuoria. Syksyn ja talven ajan olemme käyttäneet hurjasti aikaamme treenaamisen lisäksi varainhankintaan. Ajovaatteemme pullistelevat upeiden sponsoreiden logoja, mutta hyväntekeväisyystyö jatkuu täydellä tohinalla koko kevään ja kesän. Nyt sinulla on oiva tilaisuus kantaa kortesi kekoon pienten puolesta ja samalla tutustua tarkemmin Team Rynkebyn toimintaan!

29.4.2017 taistelemme hartiavoimin hyvän puolesta, kun järjestämme sinulle huipputreenit yhteistyössä Training For Warriorsin kanssa - keltaista energiaa on siis luvassa tuutin täydeltä! Tiedossa on aivan mahtava vappuviikonlopun aloitus, kun päästämme sisäisen taistelijamme valloilleen Helsingin, Konala ja Turun TFW-saleilla. Lupaamme sinulle taatusti tehokkaan ja inspiroivan treenin, jossa ”hallussa!” huudot kuuluvat naapurikuntaan saakka ja vika setti on todellakin se paras setti treenikavereiden kannustaessa vieressä.Training For Warriors on yhdysvaltalaisen valmentajan Martin Rooneyn kehittämä valmennusmetodi, jossa henkisen vahvuuden kehittäminen kulkee käsikädessä fyysisen kunnon parantamisen kanssa. Olen päässyt talven peruskuntokaudella kahdesti treenaamaan TFW-salilla Team Rynkeby Helsingin kanssa ja kokemuksesta vakuutan, että konsepti todella toimii! Tunnit ovat alkaneet tsemppaavalla tarinalla, jotka ovat opettaneet itseluottamusta ja kykyä kääntää heikkoudet vahvuudeksi. Lyhyen lämmittelyosuuden jälkeen olemme käyneet treeniin sisältyvät liikkeet läpi. Tunnin harjoitukseen on sisältynyt monipuolisesti nopeutta, ketteryyttä, voimaa ja kestävyyttä vaativia liikkeitä ja tutuiksi ovat tulleet niin ketteryyttä parantavat tikapuusprintit, juoksustakin tutut koordinaatioharjoitukset ja hapokkaat juoksupyrähdykset kaverin roikkuessa valjaissa vastapainona. Voimaliikkeissä apuna ovat olleet vastuskuminauhat, kahvakuulat ja kuntopallot.

Anna-Kaisan kanssa TFW-treeneissä huhtikuussa. Ei hapota, ei hapota!


Monipuolisuuden lisäksi parasta treeneissä on ollut treenaaminen parin kanssa. Vieressä on oma valmentaja, joka tsemppaa puristamaan täysillä vielä ne viimeisetkin toistot. Kaverin kannustamisesta saa hurjasti iloa ja lisäpotkua myös omaan treeniin. Kun oma treeni on puristettu loppuun, on aika siirtyä kannustamaan vielä muita sarjan viimeisten toistojen kanssa huhkivia kavereita. Nyt ymmärrät miksi ”vika setti, paras setti!” huudot kuuluvat TFW-saleilla ympäri maailman.

Vika setti, paras setti vedetty!

 Nyt sinulla on upea mahdollisuus tulla kokeilemaan TFW-treenejä Team Rynkebyn kanssa. Tiedossa on taatusti hikinen ja inspiroiva iltapäivä! Treenit järjestetään Helsingissä sekä Vellamonkadun että Konalan saleilla ja lisäksi Turussa. Treenipäivä on 29.4.2017. Ovet aukeavat klo 13:30 ja varsinainen treeni alkaa klo 14:00. Itse olen mukana TFW Helsingin salilla kertomassa Team Rynkebystä ja ihan varmasti olen mukana myös treenaamassa!


Osallistumismaksu on 20 euroa ja hyväntekeväisyyskohteina ovat lasten syöpää vastaan taistelevat Sylva Ry ja Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö. Treenin tuotto ohjautuu Team Rynkebyn kautta lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.Tule mukaan, jotta jokainen syöpään sairastunut lapsi ja nuori saisi mahdollisimman hyvää hoitoa ja hänen perheensä riittävää tukea.

Ilmoittaumaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ - klikkaa itsesi mukaan!

Hikisin ja hapokkain treeniterkuin,
Laura <3

Lisätietoja:
Kommentit

Suositut tekstit